For the first time, the best Gemstone Beauty in Asia, MEERACLE Collaborate with Most Beautiful Actress, Rozita Che Wan bring you exclusive lip matte

Be first to lips in, official launch this coming 15th May. Interested please send us your contacts.

Limited Exclusive Pre-Launch.

Days
Hours
Minutes
Seconds

 

Kolaborasi dua JENAMA besar. Yang mendapat kepercayaan ratusan ribu pengguna dan peminat. Kini, dua jenama ini bergabung. Dan menghasilkan sesuatu yang TERKINI, EKSKLUSIF dan LIMITED!

Didatangkan dalam satu SET LIMITED EDITION, yang mengandungi 3 warna dan 3 tekstur yang berbeza. 

 

Lady Diana

‘HEARTY SATIN LIP LACQUER’

Selembut sutera, dengan sapuan yang sangat RATA dan RINGAN. Membawa perwatakan manja, lembut dan ayu, tak ubah seperti seorang PUTERI!

Be Marilyn

‘VELVETY ROUGE LIP LACQUER’

Inilah ‘Queen of Matte’. Tidak terlalu kering. Dan paling penting, TAHAN LAMA berjam-jam! Memberikan aura seorang DIVA! Pasti menempah ‘jelingan’ cemburu. Rasa EKSKLUSIF, kelihatan ELEGAN dan BERANI!

Angelina

‘CREAMY SUEDE LIP LACQUER’

Olesan yang ‘CREAMY’ dan sangat lembut bila dipakai dan sangat selesa, membuatkan bibir anda kelihatan menggiurkan dan gebu!

FORMULASI

Rose Quartz

Diimport khas dari Amerika Syarikat, dan dikenali sebagai batu cinta yang akan membawa tenaga positif dari alam semulajadi ke kulit kita.

Navara Asparagus

Bahan yang diimport khas dari SPAIN ini, membantu meremajakan kulit, meningkatkan kolagen, dan melembutkan kulit.


Vitamin E

Bahan khusus yang diimport dari SWITZERLAND. Berfungsi sebagai anti oksidan, membantu dalam penyembuhan luka, mengurangkan kerengsaan kulit, dan melindungi kulit daripada sinar UV yang berbahaya

Biotech-Derived Protein

Ia dibuat melalui proses teknologi bio yang kompleks, serta bahan penting yang membantu melembapkan, menghilangkan penuaan kulit dan meneutralkan radikal serta melindungi daripada pencemaran

5 KELEBIHAN LIP MATTE GEMSTONE MEERACLEXRCW

 

BAHAN SEMULAJADI – Menggunakan bahan-bahan mentah dari sumber semulajadi. Tiada bahan campuran berbahaya. Bahan-bahan seperti asparagus putih dan soya. Yang membekalkan vitamin untuk bibir anda supaya bibir anda nampak lebih muda dan anjal.

SAPUAN SEMPURNA – Sebab itu kajian terperinci dilakukan. Untuk memastikan lip matte ini tidak bercapuk. Hampir beratus percubaan sebelum kami jumpa acuan yang tepat. Memang ‘PERFECT’! 

BATU PERMATA ROSE QUARTZ – Ini adalah antara bahan yg paling ‘MAHAL’ digunakan. Menjadikan bibir anda nampak lebih berAURA. Aura bukan hanya di wajah, aura turut wujud di bibir. Bila berhadapan dengan orang, pasti bibir kita menjadi tatapan mereka. Ini yang menjadikan Lip Matte ini, yang paling UNIK!

TAHAN LAMA – Yang ini BEST! Warna lebih tahan lama dan tidak mudah pudar. Jadi tidak perlulah sentiasa nak kena ‘topup’ setiap kali makan atau minum.

PERLINDUNGAN TAMBAHAN – Lip matte ini bukan sahaja membuatkan anda kelihatan cantik. Ia turut membantu melindungi kulit bibir anda daripada kering dan juga dari pencemaran sinar UV dan ‘blue light’. Semuanya kerana bahan-bahan penting dari Asparagus, Vitamin E dan ‘biotech derived protein’ yang digunakan. Guna untuk cantik, dan guna untuk sihat.

Nur Atikah - Selangor

“BEST! 3 warna semua tekstur lain2.. Kdg2 bila kita nak beli lip matte ni kita jd confuse tak tau mana satu nak beli.. Tp gemstone lip matte ni beli je 1 set, selesai masalah, warna pun cantik. Siap boleh mix color lg… “

Saidatul - Johor Bharu

“ I suka yg merah tu, Be Marilyn. Tekstur dia mmg matte pastu warna dia cantik sgt.. Tahan lama, even lepas makan pun tak pyh nk topup.. Jarang jmpa lip matte mcm ni… Mmg terbaik! “

Emma - Kuala Lumpur

“ Puas hati sangat, sbb ema dah try mcm2 lip matte, semua jenis tekstur pun dah.. Tapi lip matte gemstone ni mmg perfect, dia lain dpd lain, kena try dlu baru tau..“

 

TIDAK HANYA ISTIMEWA, IA ADALAH ‘LIMITED EDITION’

Jadilah antara yang sudah berpuas hati dengan hasil pemakaian Lip Matte pertama yang berasaskan ‘Gemstone’ ini!

Anda boleh membuat belian secara set atau ‘loose’. Pembelian secara set hanyalah RM119 sahaja (Jimat RM30.70)

* Setiap pembelian secara ‘loose’ tidak akan mendapatkan kotak eksklusif kami berserta autograf Rozita Che Wan.

Set Exclusive Limited Edition dengan 3 warna dalam satu set cuma berharga RM119 sahaja. (Jimat RM30.70)

Lady Diana

RM49.90

Be Marilyn

RM49.90

Angelina

RM49.90